Σαρωτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου κερδίζοντας με το ευρύ 15-5 εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας!

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη από τα πρώτο 8λεπτο κυριάρχησαν (0-3) και στο δεύτερο ουσιαστικά (2-5) διεύρυναν την διαφορά τους στα 6 τέρματα από τον αντίπαλο με εξαιρετική άμυνα.

Οι «κυανοκίτρινοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τους και έπαιξαν με το πόδι πατημένο στο… γκάζι ως το τέλος της αναμέτρησης επιτυγχάνοντας μια ευρεία νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου είναι την προσεχή Τετάρτη (2/11, 21:30), στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» ο Απόλλων Σμύρνης, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-3, 2-5, 1-3, 2-4.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος, Θαλασσινός, Κόχειλας, Κουρλιάφτης 3, Τοθ Πέτερ Παλ 1, Παπαδόπουλος, Ραντούλοβιτς 1, Μαυράκης, Λιαπάκης, Κουκούνας, Καλής-Φοίβος, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής,, Καζάζης 2, Τοράκης 1, Πρέκας 1, Γερακούδης 3, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ., Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 3, Τσαχειλίδης, Λαδάς 3, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

Λούδης: «Ευχαριστημένος από την άμυνα»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Πετύχαμε άλλη μια νίκη με καλή εμφάνιση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αμυντικό κομμάτι, καθώς είναι κάτι που επιμένω και δίνω έμφαση. Ακόμη η ομάδα δεν είναι στο βαθμό ετοιμότητας που θέλω και μπορεί να φτάσει. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα μπορέσουμε να δουλέψουμε στο επόμενο διάστημα, έτσι ώστε η ομάδα να δείξει τις πραγματικές δυνατότητες της. Απλά χρειαζόμαστε χρόνο».