Σάρωσε τα μετάλλια η προαγωνιστική ομάδα του ΓΣ Περιστερίου που συμμετείχε με 27 κολυμβητές και κολυμβήτριες στους αγώνες που διοργάνωσε ο ΑΣ Πέρα (100 χρόνια Πορεία από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα) Προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ 1 και 2 Απριλίου 2023.

Όλοι οι κολυμβητές του ΓΣΠ κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ατομικά ρεκόρ και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Μάλιστα, συνολικά ο Σύλλογος απέσπασε 13 μετάλλια με τους Μαρία Τσακωνίτη (1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο), Ιωάννη Χαλκιαδάκη (1 χρυσό), Πολυξένη Νιόκου (2 χρυσά και 1 ασημένιο), Ευαγγελία Μουγκαράκη (1 χρυσό, 1 ασημένιο & 1 χάλκινο), Αντωνία Μαναράκη (1 ασημένιο), Δημήτριο Μαναράκη (1 χάλκινο) και Μαρία Νιόκου (1 χάλκινο).

Η δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο αποδίδει καρπούς και αποτυπώνεται στις επιτυχίες που έχει ο ΓΣΠ και επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά που γίνεται σε όλο τον Οργανισμό του ΓΣ Περιστερίου.

Σε ότι αφορά την προαγωνιστική ομάδα του ΓΣΠ τα εύσημα ανήκουν εκτός από τους αθλητές και στους προπονητές Γαβριήλ Αρσονιάδη, Ηλία Θώμο και Ευαγγελία Καταραχιά.