Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου προχωρά σε μια πρωτοποριακή κίνηση, θέλοντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις Ακαδημίες του, με επιπλέον επιλογές.

Δίνει λοιπόν την ευκαιρία στα παιδιά, που είναι γεννημένα από το 2009 εως το 2014 να έχουν παράλληλη αθλητική δραστηριότητα μέσα στον Σύλλογο μας, συμμετέχοντας τόσο στις προπονήσεις του μπάσκετ, όσο και σε αυτές της κολύμβησης ή υδατοσφαίρισης, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Γιατί ο αθλητισμός είναι η καλύτερη διασκέδαση !  Δηλώστε συμμετοχή για τα παιδιά σας και εξασφαλίστε για αυτά  την καλύτερη δυνατή προπόνηση!

Για όσους γονείς αθλητών είναι εγγεγραμμένοι στην Ακαδημία Μπάσκετ  και θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του υγρού στίβου παρακαλώ να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του κολυμβητηρίου στο τηλέφωνο 210 5055125 (16.00 -21.30) ενώ για τους γονείς των αθλητών της πισίνας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του μπάσκετ να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Μπάσκετ στο τηλέφωνο 210 5777147 (15.00 – 21.00).

Για το νέο αυτό εγχείρημα  μίλησε ο Αντιπρόεδρος Β’ του Διοικητικού Συμβουλίου κος Παρδακίδης Γιώργος :  «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου στο πλαίσιο της αναβάθμισης των Ακαδημιών και θέλοντας να προσφέρει, όσο το δυνατόν, καλύτερες υπηρεσίες άθλησης στα παιδιά του, υλοποιεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα συνδυαστικής προπόνησης, το οποίο προσφέρει την δυνατότητα στους γεννημένους από το 2009 εως το 2014 νεαρούς αθλητές να γυμναστούν ακολουθώντας το πρόγραμμα μπάσκετ αλλά και κολύμβησης-υδατοσφαιρίδης, δίπλα σε καταρτισμένους προπονητές και παράλληλα να διασκεδάσουν μέσα από τον αθλητισμό απολαμβάνοντας αυτή την παράλληλη δράση».