Ένας σημαντικός φιλανθρωπικός  αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Παπανδρέου”.

O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου συμμετέχει στην φιλανθρωπική δράση για την στήριξη του συλλόγου  προστασίας σπαστικών παιδιών “Ανοιχτή πόρτα”  και του  Συλλόγου “Αγάπη για την ζωή”. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  την Εθνική ομάδα Παλαιμάχων, με σπουδαία ονόματα στο ρόστερ της, κόντρα την ομάδα του ΓΣΠ, που θα απαρτίζεται από βετεράνους αθλητές που έχουν φορέσει την κυανοκίτρινη φανέλα, αλλά και παίκτες της φετινής ομάδας, η οποία πραγματοποιεί μια φανταστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2.

Προπώληση εισιτηρίων στα γραφεία του Συλλόγου καθημερινά 14.00-21.00 (τηλέφωνο: 210 5777147) με τιμή 5 ευρώ. 

Μην λείψει κανείς από το κλειστό του Περιστερίου γιατί στην πόλη μας ξέρουμε να βοηθάμε  αυτούς που έχουν ανάγκη!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ : Nτικούδης, Γιαννουζάκος, Bούκσεβιτς, Γιαννούλης, Xατζής, Λημνιάτης, Κωνσταντινίδης, Oικονόμου, Σκλάβος, Σιγάλας, Παπανικολάου κ.α.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Πεδουλάκης, Αγιασωτέλης, Τσαρτσαρής Κρητικός, Πρισκομάτης, Κομματάς, Λαλάκης, Κώτσης, κωτσόπουλος , Μάντζαρης, Μαγκουνής, Πολυτάρχου, Σιμτσακ, Δημητριάδης, Κλάρκ, Μιλόσεβιτς, Αγγέλου, Σκορδίλης, Σιγκούνας, Κωνσταντακόπουλος, Παππάς.