Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία με το  Διαγνωστικό Καρδιολογικό-Υπερηχογραφικό Κέντρο “Καρδιοανάλυσις”, και την επιστημονική ομάδα του γιατρού Σπυρίδωνα Κούρτη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υποβληθούν σε πλήρη ανάλυση σώματος.

Η αρχή έγινε την Τρίτη (12/9) σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του γηπέδου “Ανδρέας Παπανδρέου”, όπου την φροντίδα του άρτια καταρτισμένου ιατρικού τιμ έλαβαν τα μέλη της Εφηβικής και της Παιδικής ομάδας του Γ.Σ. Περιστερίου, ενώ παρών σε όλη την διαδικασία ήταν ο Γενικός Αρχηγός της Ακαδημίας, Γιώργος Παρδακίδης.

Οι αθλητές μας αφού υποβλήθηκαν σε καρδιολογικές εξετάσεις και triplex τους χορηγήθηκε η απαραίτητη ιατρική βεβαίωση, που απαιτείται για την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της ομάδας μας, καθώς επίσης στην πιστοποίηση για την έκδοση των αθλητικών τους δελτίων.

Ωστόσο, αναμένεται να υπάρξει ανάλογη συνέχεια, καθώς θα ακολουθήσουν όλα τα τμήματα, των Ακαδημιών αλλά κι η γυναικεία ομάδα, διαδικασία που θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ευχαριστεί τον γιατρό Σπυρίδων Κούρτη και την ομάδα του για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποίησαν, φροντίζοντας τους αθλητές μας.