Στην οικογένεια του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου εντάσσεται και επίσημα ο Ντρου Χόλαντ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023! Ο 27χρονος Αμερικανός τερματοφύλακας αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης για τον ΓΣΠ στην προσπάθεια να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας τη νέα χρονιά.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον ΓΣ Περιστερίου, ο Ντρου Χόλαντ, δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της ομάδας του Περιστερίου από τη θέση του τερματοφύλακα την επόμενη σεζόν! Θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Το Περιστέρι έχει πραγματοποιήσει καλές σεζόν τα τελευταία δύο χρόνια και είμαι έτοιμος να χτίσω πάνω σε αυτό και να έχω μια ακόμα καλύτερη σεζόν του χρόνου, συμβάλλοντας κι εγώ ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».

Το βιογραφικό του

Ο Ντρου Χόλαντ γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1995 στο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια, έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά το 2018-2019 στην Ισπανία για λογαριασμό της Caballa, ενώ την επόμενη τριετία (2019-2022) αγωνίστηκε στην ομάδα της Χίου.

Ο Ντρου Χόλαντ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών και ο βασικός τερματοφύλακας. Αγωνίστηκε με την ομάδα των ΗΠΑ στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα το 2017, 2019, 2021, ενώ το 2020 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.