Στο Βελιγράδι βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (30/4) η ομάδα των Παμπαίδων (γεν. 2003) του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου καλεσμένη της Mega Vizoura συμμετέχοντας στο διεθνές τουρνουά (30/4-2/5) , που διοργανώνει για 9η χρονιά η Σέρβικη ομάδα.

Η αποστολή της ομάδας μας συνοδεύεται από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κ. Γιώργο Παρδακίδη, ενώ προπονητής είναι ο Γιάννης Παύλος.

Οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου μας θα  έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μιας και για πρώτη φορά δίνουν διεθνείς αγώνες, συμμετέχοντας στον όμιλο Α’ με αντιπάλους την Milanovski Kumanovo και την Vizura.

Μάλιστα, παρά το κοπιαστικό ταξίδι, ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά, καθώς επιβλήθηκαν με 81-60 (ημίχρονο 27-47) της οικοδέσποινας Vizura στο πρώτο τους παιχνίδι. Την Τρίτη (1/5) έχουν διπλούς αγώνες το πρωί (12.00) με την Milanovski Kumanovo (Σκόπια) ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελικό με τον αντίπαλο να προκύπτει απο την διασταύρωση με τον όμιλο Β.

Το απόγευμα της Δευτέρας η αποστολή του ΓΣΠ,  περιηγήθηκε στην πόλη του  Βελιγραδίου.

Η αποστολή του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου :

ΑΛΙΓΙΖΑΚΗΣ Ιωάννης
ΑΣΛΑΝ Παναγιώτης
ΓΟΥΛΟΣΠΥΡΟΣ Κων/νος
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Αδαμάντιος
ΚΑΚΑΒΟΥΛΑΣ Αθανάσιος
ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ Νικόλαος
ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ Ευαγγελος
ΜΑΝΙΑΣ Ηλίας
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Νικόλαος
ΠΑΡΔΑΚΙΔΗΣ Παναγιώτης
ΣΕΛΟΥΛΗΣ Ευάγγελος
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Κων/νος