Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τελικοί του 3×3 Middle Season Tournament «FINALS», που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο (8/6) στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Πέρα από τους αθλητές που προκρίθηκαν στην τελική φάση μέσα από την διαδικασία μέσα στη σεζόν, πάρα πολλοί αθλητές και γονείς βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των παιδιών.

Η παρουσία της Εβίνας Μάλτση που καταχειροκροτήθηκε ήταν μια σημαντική στιγμή της εκδήλωσης. Η σπουδαία πρώην μπασκετμπολίστρια που πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα στο WNBA, συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον είναι Ambassador του γυναικείου μπάσκετ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μίλησε στους αθλητές και τις αθλήτριες.

Ο Γ.Σ. Περιστερίου ευχαριστεί την εταιρεία Ready που μοίρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους προϊόν, δίνοντας τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα premium sports drink.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αγώνες 3×3 ανάμεσα σε γονείς που δημιούργησαν 14 ομάδες και μία εκπληκτική ατμόσφαιρα στο παρκέ.

Νικήτριες ομάδες

2009
1. Team Love
2. Tean Ragland

2010
1. Tean Spanoulis
2. Team Poulianitis

2011
1. Team Renfro
2. Team Thompson

2012
1. Team Williams
2. Team Zougris

2013
1. Team Mitrou Long
2. Team Kaselakis

2014
1. Team Dangubic
2. Team Chougkaz

Mini Girls
1. Team Maragoudakis
2. Team Stavrakopoulos.