Η δεύτερη περίοδος του Summer Basketball Camp του Peristeri Basketball Academies στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι 63 αθλητές και αθλήτριες της δεύτερης περιόδου του Camp μυήθηκαν στα μυστικά του μπάσκετ απολαμβάνοντας το παιχνίδι.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά για το άθλημα επιδεικνύοντας μεγάλο ζήλο. Σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης περιόδου του Camp τα προπονητικά προγράμματα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε 5 προπονητικούς σταθμούς (3 μπασκέτες, βίντεο και γυμναστική) μέσα από τους οποίους τα παιδιά αποκόμισαν πολλές εμπειρίες και νέα ερεθίσματα.

Στα διαλλείματα οι αθλητές και αθλήτριες του Camp είχαν την δυνατότητα να δροσιστούν με νερό και χυμούς, όπως επίσης να έχουν τα σνακ τους (φρούτο, μπάρα δημητριακών, τοστ, κρουασάν και σάντουιτς) που παρείχε ο ΓΣ Περιστερίου.

Στο τέλος κάθε ημέρας το παιχνίδι είχε την τιμητική του, καθώς όλοι οι αθλητές συμμετείχαν σε ένα τουρνουά «4 vs 4».

* Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για τη συμμετοχή στο Summer Basketball Camp του Peristeri Basketball Academies παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Συλλόγου (τηλέφωνο επικοινωνίας 210 5777147) για τη συμμετοχή τους στην 4η περίοδο που θα πραγματοποιηθεί.