Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του Summer Basketball Camp του Peristeri Basketball Academies στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου υπήρχε μεγάλη προσέλευση αθλητών και αθλητριών, που ήθελαν να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.

Οι 63 αθλητές και αθλήτριες της πρώτης περιόδου του Camp είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε 5 προπονητικούς σταθμούς (3 μπασκέτες, βίντεο και γυμναστική) που μέσα απο την όλη διαδικασία και το προπονητικό πρόγραμμα, τα παιδιά αποκόμισαν πολλές εμπειρίες και νέα ερεθίσματα.

Στα διαλείμματα οι μικροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την δυνατότητα να δροσιστούν με νερό και χυμούς, ενώ τους προσφέρονταν σνακ (φρούτο, μπάρα δημητριακών, τόστ, κρουασάν ή σάντουιτς) που παρείχε ο ΓΣ Περιστερίου.

Αυτό ήταν ένα υπέροχο ξεκίνημα για την ακόμα καλύτερη συνέχεια των άλλων δύο περιόδων του Summer Basketball Camp.

Μάλιστα, την τελευταία ημέρα της πρώτης περιόδου του Camp το επισκέφθηκε ο αθλητής της ανδρικής ομάδας του Περιστερίου Σωτήρης Σταυρακόπουλος, ο οποίος μίλησε με τα παιδιά, έπαιξε μαζί τους και μοίρασε αυτόγραφα, ενώ όλοι οι αθλητές και αθλήτριες έλαβαν πολλά δώρα.