Με άμυνα για σεμινάριο η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου επικράτησε (11-7) του Εθνικού Πειραιά στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», για την 7η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Επόμενος αντίπαλος για τους «κυανοκίτρινους» στο τελευταίο παιχνίδι της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος είναι στις 29 Μαρτίου (17:00) ο Παναθηναϊκός στο κολυμβητήριο στο Γουδή.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη είχαν τον έλεγχο από το πρώτο 8λεπτο (2-0) με συμπαγή άμυνα και βρέθηκαν ακόμη και με 4-0 να έχουν το προβάδισμα.

Στο τέλος του δεύτερου 8λεπτου ο ΓΣ Περιστερίου είχε ένα προβάδισμα 2 τερμάτων (4-2), το οποίο διεύρυνε με το επιμέρους 3-2 στο τρίτο 8λεπτο.

Οι «κυανοκίτρινοι» σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο τους, ενώ ο Κώστας Λούδης στην τελευταία περίοδο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-0, 2-2, 3-2, 4-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 2, Μπιτσάκος Χρ. 2, Καρούντζος 4, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδρ. 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 2, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς, Αγκίλα Ντε Φρέιτας 2, Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

Λούδης: «Ευχαριστημένος από την άμυνα, παίξαμε όπως έπρεπε»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με τον Εθνικό όπως έπρεπε. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και με όπλο την άμυνα. Προηγηθήκαμε ακόμη και με 4-0 στην αρχή του αγώνα. Σε όλο το ματς είχαμε τον έλεγχο και δεν απειληθήκαμε, απλώς στο τέλος κάναμε κάποιες αλλαγές και έπαιξαν όλα τα παιδιά».

Και ο τεχνικός του ΓΣΠ, συμπλήρωσε: «Είμαι ευχαριστημένος απο την άμυνα, έχω όμως παράπονα από την επίθεση μας. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να παίξουμε πιο ομαδικά σε κάποιες περιπτώσεις. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας».