Πρεμιέρα της Α Φάσης του πρωταθλήματος Παίδων και οι αθλητές της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. βούτηξαν στην πισίνα με κέφι και διάθεση για νίκες ! Το κολυμβητήριο του Περιστερίου ήταν γεμάτο κόσμο που ήρθε να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές της έναρξης . Η ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου , βρήκε

ην ομάδα του Ιωνικού να προηγείται με σκορ  4-2, δημιουργώντας μία έντονη ανησυχία στην κερκίδα. Το άγχος της πρώτης ημέρας είχε «μπλοκάρει» τους νεαρούς του Γ.Σ.Π.! Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, όλα άλλαξαν. Τα παιδιά του Γ.Σ. Περιστερίου πήραν ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού και διόρθωσαν το σκορ καταλήγοντας  να καταφέρνουν το Double Score γράφοντας στο καντράν του κολυμβητηρίου το « Ιωνικός – Γ.Σ.Π. : 9-18»!

 

Την προσπάθεια του coach Βασίλη Καμάρη στήριξαν στον πάγκο της ομάδας ο πρώτος προπονητής και υπεύθυνος της ανδρικής ομάδας στην Υδατοσφαίριση του ΓΣΠ Αρσένης Μαρούλης και ο προπονητής των Μίνι Παίδων Μπάμπης Κλεωνάκος! Στην κερκίδα ο προπονητής των Promini Γιώργος Κρασάκης παρακολουθούσε και χειροκροτούσε με όλα τα παιδάκια από το τμήμα του. Οι παίχτες του ανδρικού, με τον αρχηγό τους Αντώνη Σκαρπέλη ήταν και αυτοί εκεί παροτρύνοντας τους νεαρούς συναθλητές τους για την νίκη, ενώ τα κορίτσια του γυναικείου τμήματος είχαν δημιουργήσει «πέταλο» φανατικών και φώναζαν συνθήματα για την ομάδα του Περιστερίου!

 

Παρόντες από την Διοίκηση του Γ.Σ.Π. ήταν οι Φίλιππος Κότσης , Μπάμπης Καραθάνος, Μανώλης Μουστάκης, Γεωργία Παυλίδη ενώ το παρόν έδωσαν και όλοι οι έφοροι, ανδρικού και γυναικείου, της Υδατοσφαίρισης!

 

Σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα οι Αντιδήμαρχοι της πόλης μας, Βασίλης Μπέτσης και Βαγγέλης Τάτσης βρέθηκαν και εκείνοι στην κερκίδα, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή !

 

Η σύνθεση του κοινού που παρακολούθησε τον αγώνα αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι ο Γ.Σ. Περιστερίου  είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής ιστορίας της πόλης μας και η νίκη επί του Ιωνικού δηλώνει την συγκροτημένη δουλειά που κάνει ο Σύλλογος στην Υδατοσφαίριση.

 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συμβάλλανε σε αυτή την επιτυχία στην έναρξη του πρωταθλήματος  και προσκαλεί όλους τους συνδημότες μας να παραβρεθούν και σήμερα Σάββατο 16/1 στις 19:30 στο κολυμβητήριο του Περιστερίου για να στηρίξουν την ομάδα στο 2ο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Χαϊδαρίου!