Στους «4» του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας πέρασε το εφηβικό του ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μετά τη μεγάλη νίκη του με 64-62 επί του Αμαρουσίου.

 

Οι παίκτες του Σάκη Παναγάκη ήταν παλικάρια και επικράτησαν των αντιπάλων τους, παίρνοντας την πρόκριση στο FINAL4 : «Το Περιστέρι δουλεύει σκληρά και συνεχίζει στο δρόμο που χάραξαν οι προηγούμενοι! Τα τμήματα υποδομής αποτελούν πάντα στόχο ζωής για όλους όσους ασχολούμαστε με την ομάδα ώστε να αναδείξουμε τα ταλέντα του σήμερα αλλά και του αύριο! Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη τους» τόνισε ο κόουτς Παναγάκης που δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο του ΓΣΠ στη μάχη του Σαββάτου με τον Πανερυθραϊκό για την Α2: «Η ανδρική ομάδα είναι η βιτρίνα του συλλόγου και πρέπει να τη στηρίξουμε περισσότερο από ποτέ. Όλο το Περιστέρι πρέπει να είναι το Σάββατο στο «Ανδρέας Παπανδρέου»!»

Η εφηβική ομάδα θα αντιμετωπίσει και πάλι το Μαρούσι για τα ημιτελικά, με πρώτο ματς την προσεχή Τρίτη  (22/3) στο «Ανδρέας Παπανδρέου»
 

Για την εφηβική ομάδα αγωνίστηκαν: Θεοδωράκος, Κακάβουλας 3, Γοργονής 8, Μπιμπούδης 6, Μέτγας, Παπαδάκης 14, Ανέστης 5, Καράμπελας 7, Καργιάννης 6, Δάφνος, Δομπρογιάννης 14, Φάσουρας.

Η παιδική ομάδα που είχε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην τετράδα ηττήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών με 39-59.

Για την παιδική ομάδα αγωνίστηκαν: Ιωάννου 14, Αντωνόπουλος, Πεδουλάκης, Βούρτσης, Σιδέρης 6, Καραμανλής, Χριστογιαννόπουλος, Δονάς, Παπαδόπουλος 4, Κρασάκης 13, Χριστόπουλος, Στρογγύλης.

Οι Παίδες θα αντιμετωπίσουν στους «4» τον Δούκα με πρώτο ματς την Δευτέρα (21/3) στην έδρα του Δούκα.