Πρώτος και καλύτερος ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου και στην υδατοσφαίριση, καθώς επικράτησε με 14-12 του ΟΦΘ και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία!

Η ομάδα μας γιόρτασε έτσι την άνοδο της στην Α1 και ολοκλήρωσε με τον πλέον ιδανικό τρόπο την φετινή ονειρική σεζόν, όπου έγραψε ιστορία, καταφέρνοντας για πρώτη φορά να κατακτήσει τον τίτλο και παράλληλα μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους του “water polo” στην χώρα μας!

Το συγκρότημα του Αρσένη Μαρούλη, μετά το πρώτο ισορροπημένο εννιάλεπτο είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση-τελικό πρωταθλήματος με τον ΟΦΘ, φτάνοντας απόλυτα δίκαια στο τελικό 14-12 και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (7/7) στο κολυμβητήριο της χωράφας.

Tα εννιάλεπτα: 3-3, 8-5, 12-7, 14-12
ΓΣ Περιστερίου: Καζάκος, Μανώλης 4, Λίτσας, Παναγούλης 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Πετρόπουλος, Αμπατζόγλου 2, Τσακιράκης, Τζαβάρας 4, Τσαγκάρης 1, Τσαλίκης, Λαδάς, Γιαννουλάτος
ΟΦΘ: Φοροτζίδης Ρ., Αντιβαλίδης 1, Αληχανίδης Α. 4, Κατσαρίδης, Τζαμτζής 1, Παυλίδης 1, Γιώρτσιος 1, Αληχανίδης Β., Ζαρκαντζάς, Ταβακόπουλος, Βαχαλέρης, Σταύρου, Λεμπετλής, Μπεσλίδης.

Αποθεώστε τους πρωταθλητές!🔷🔶🏐🏆🥇💥ΓΣΠαρα μου τρελαίνομαι!

Posted by Atromitistas on Saturday, July 7, 2018

Νατοι οι πρωταθλητές!🔷🔶🏐🏆🥇

Posted by Atromitistas on Saturday, July 7, 2018

video credit: “Atromitistas”