Η 6η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών “στέλνει” τον Γ.Σ. Περιστερίου στα Χανιά, προορισμός όπου, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπανικολάου, μπορεί να επιτευχθεί το… διπλό! 

Η ομάδα του Κώστα Λούδη προετοιμάζεται όλη την εβδομάδα για την αναμέτρηση με τον τοπικό Ν.Ο.Χ. έχοντας την ψυχολογία στο ζενίθ μετά την πολύ σπουδαία ισοπαλία με τον Υδραϊκό. “Αυτό το 10-10 με τον Υδραϊκό μας έχει αναπτερώσει το ηθικό” τονίζει ο Αλέξανδρος Παπανικολάου και συνεχίζει: “Παίξαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πήραμε ένα πολύ σημαντικό βαθμό που μας δίνει ώθηση για την συνέχεια. Καταφέραμε κάτι πραγματικά σπουδαίο, κι ας μην ακούγεται η ισοπαλία όπως… η νίκη”. 

Ο 23χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στην συνέχεια στην επικείμενη αναμέτρηση με τα Χανιά λέγοντας πως “κανείς δεν περνάει εύκολα από εκείνο το κολυμβητήριο. Πρόκειται για μια ομάδα, αρκετά έμπειρη γι’ αυτό και πρέπει να μπούμε εξ αρχής δυνατά. Να παίξουμε καλή άμυνα, να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και στην συνέχεια, με γρήγορες αντεπιθέσεις να σκοράρουμε. Νομίζω πως σε κολύμπι και φυσική κατάσταση υπερτερούμε των Χανίων και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε τον καλύτερο τρόπο”.