Το Περιστέρι Βίκος Cola συνεχίζει την αήττητη πορεία του στην Basket League μετά και το 89-81 επί του Ηφαίστου με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. 

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π., ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου πως “κάναμε ένα καλό παιχνίδι, στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Τρέξαμε, “πολεμήσαμε”, προσπαθήσαμε… Απλώς πρέπει να δουλέψουμε, για να γίνουμε μεγαλύτερη ομάδα, να μην λειτουργούμε τόσο με το θυμικό. Λειτουργούμε πολύ με το συναίσθημα, είτε τα πράγματα πάνε καλά είτε όχι. Πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί στο παιχνίδι μας. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές με τις ομάδες που “χτίζονται”, βλέπουμε  μια διαφορά και μετά λέμε ότι έχουμε χρόνο. Στο σύγχρονο μπάσκετ οι διαφορές εύκολα καλύπτονται και αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε. Αυτό δουλεύεται με τα παιχνίδια, την εμπειρία και τα βιώματα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Κρατάμε το σκορ”. 

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ηφαίστου, Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε: “Το Περιστέρι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ καλό κι έμπειρο προπονητή. Ήταν πολύ καλοί σήμερα, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, ενώ εμείς ήμασταν ανύπαρκτοι. Αυτό έδειξε ότι η διακοπή δεν μας έκανε καλό. Δεν ήμαστε καθόλου έτοιμοι πνευματικά και γι’ αυτό η διαφορά στο σκορ ήταν τόσο μεγάλη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, παίξαμε καλύτερα, μειώσαμε, μπορεί και στο τέλος να είχαμε κάποια ευκαιρία να “κλέψουμε” τη νίκη, αλλά είναι πολύ δύσκολο όταν χάνεις και δεν παίζεις τίποτα στο πρώτο μέρος, στο τέλος να καταφέρεις να κερδίσεις. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Περιστέρι κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πολύ περισσότερο”.