Ο Γ.Σ. Περιστερίου μετονομάζεται σε… Minnesota Timberwolves και οι γεννημένοι το 2006 αθλητές του είναι έτοιμοι να λάβουν μέρος στο “Jr NBA Greece Basketball League 2019”. 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τους διοργανωτές του Junior NBA Greece – και υπό την παρουσία του παλαίμαχου παίκτη και νυν Ambassador Europe NBA, Ευθύμη Ρεντζιά – ο αρχιπροπονητής του Γ.Σ. Περιστερίου, Γιάννης Βαλληνδράς, παρακολούθησε την διαδικασία της κλήρωσης και με ιδιαίτερα χαρά φωτογραφήθηκε με την φανέλα των Minnesota Timberwolves. 

Το Περιστέρι λοιπόν γίνεται… Λύκος και οι γεννημένοι το 2006 αθλητές του συλλόγου θα βρουν απέναντι τους, τους Utah Jazz (Δάφνη Δαφνίου), τους Portland Trailblazers (Ολυμπιάδα Πετρούπολης), την Oklahoma City Thunder (Άμιλλα) και τους Denver Nuggets (Άρης Πετρούπολης). 

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου και σε αυτή θα λάβουν μέρος 30 ομάδες (Ε.Σ.Κ.Α. Και Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α) οι οποίες θα απαρτίζονται με αθλητές γεννημένους το 2006. Οι ομάδες θα είναι χωρισμένες σε δύο περιφέρειες με τρεις υποκατηγορίες ανά περιφέρεια.