Τον τίτλο του πρωταθλητή διεκδικεί την Πέμπτη (23/7, 20:00) η ομάδα του Περιστερίου στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Κώστα Παπαμάρκου έφτασαν αήττητοι (23-0) μέχρι τον τελικό και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το τρόπαιο, που αποτελεί επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας που έχει γίνει όλη την χρονιά.

Οι  παίκτες του Περιστερίου θα προσπαθήσουν να εμφανίσουν το ίδιο πρόσωπο, όπως στη μέχρι τώρα σεζόν, τόσο στο κομμάτι της άμυνας όσο και της επίθεσης, ώστε να φτάσουν στην κορυφή.

Λένε ότι «δεν έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρία, για να κάνεις την πρώτη εντύπωση» και αυτό το γνωρίζουν καλά οι νεαροί Παπανδρέου, Διαμάντης, Σκόρδος, Παπαδημητρίου, Βησσαρίου, Σελούλης, Πολύζος, Τόλα, Καλιανιώτης, Καραμανλής, Ευσταθιάδης, Νάνος, Πατρινός και Κακαβούλας. Γι’ αυτό τον λόγο, είναι διατεθειμένοι να αγωνισθούν με απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο αγώνας θα καλυφθεί με ζωντανή μετάδοση με ήχο και εικόνα στο telesport.gr.