Με το… δεξί μπήκε το 2022 για την ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου που επικράτησε (17-9) εύκολα του Υδραϊκού στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας!

Επόμενος αντίπαλος για τους «κυανοκίτρινους» το επόμενο Σάββατο (15/1) και στο πλαίσιο της 12ηςαγωνιστικής είναι εκτός έδρας ο ΟΥΚ Βόλου.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μπορεί επιθετικά να ήταν αποτελεσματικοί στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά το 6-5 της πρώτης περιόδου δείχνει ότι υπήρχε αδράνεια στην άμυνα. Από τη στιγμή που οι «κυανοκίτρινοι» βελτίωσαν την άμυνα τους κρατώντας το μηδέν στο δεύτερο 8λεπτο (επιμέρους σκορ 5-0) τα πράγματα απλοποιήθηκαν και η σημαντική διαφορά που «χτίστηκε» επέτρεψε στον προπονητή του ΓΣΠ να δώσει χρόνο σε όλους τους πολίστες του, καθώς είχε «κλειδώσει» η νίκη.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 6-5, 5-0, 2-1, 4-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 3, Φάρμερ 1, Γερακούδης 3, Μαστρογιαννάκος, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 4, Τοράκης 3, Λαδάς 1, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Αν.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Βολτυράκης): Πατσόγλου, Παζαΐτης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης 1, Πρέκας, Αλμύρας 1, Μπλάνης, Φώσκολος 3, Άτζιτς 2, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Τζόκας.

Λούδης: «Φτάσαμε σε εύκολη νίκη»

Ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας ήταν ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, ο οποίος δήλωσε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε. Ήταν πολύ σημαντικό. Εμείς είχαμε μια απουσία (Κουκουμάκης) και ο αντίπαλος δυο». Και συμπλήρωσε: «Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και κολυμπήσαμε πολύ. Δεχθήκαμε πολλά γκολ στο πρώτο 8λεπτο και η άμυνα ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να βελτιώσουμε. Το πετύχαμε από την δεύτερη περίοδο κιόλας με συνέπεια να φτάσουμε σε μια εύκολη νίκη, που μας επέτρεψε στην πορεία του παιχνιδιού να χρησιμοποιήσουμε και όλους τους παίκτες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής».