Έφθασε τα μεσάνυχτα η αποστολή της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου, της κατηγορίας Μίνι Παίδων (2003) , στο Anzio της Ιταλίας για να συμμετέχει στο Διεθνές Τουρνουά “ZI FEDERICO” στις 5,6 και 7 Ιανουαρίου.

Οι νεαροί μας αθλητές θα δώσουν μία σειρά αγώνων με Ιταλικές ομάδες, ενώ από την Ελλάδα συμμετέχει και η ομάδα των Λεόντων Αλίμου. Το ηλικιακό τμήμα του Coach Μπάμπη Κλεωνάκου αναχώρησε την Δευτέρα το βράδυ από το Ελευθέριος Βενιζέλος με μία ομάδα 13 παιδιών, έχοντας στις βαλίτσες τους τα μαγιό και την σημαία του Συλλόγου, η οποία θα ανεμίζει για 3 ημέρες στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης του Anzio.

 

Η αποστολή αυτή στην Ιταλία είναι η πρώτη που πραγματοποιεί η Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. ΚΑΙ σηματοδοτεί την έναρξη μίας ακόμα νέας σελίδας για την πορεία της Υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι. Ο Σύλλογος πλέον αναζητά και κυνηγά νέες εμπειρίες για τους νεαρότερους των αθλητών του. Εξάλλου στο νέο πρόγραμμα για το Water Polo (2015 – 2019) το σύνθημα είναι: «Ακαδημίες … Ακαδημίες … Ακαδημίες»!

 

Κύριοι στόχοι της αποστολής είναι η ανάπτυξη της ομαδικότητας, η ενημέρωση του προπονητικού μας team για τις προπονητικές τεχνικές ομάδων που βρίσκονται εκτός Ελλάδος και φυσικά να κερδίσουν τα παιδιά αγωνιστικές εμπειρίες!

 

Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στους νεαρούς μας και να γυρίσουν αγωνιστικά πιο «σοφοί»!