Αύριο Παρασκευή 15/1 και μέχρι την Κυριακή 17/1 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της Α φάσης του πρωταθλήματος Παίδων για την Υδατοσφαίριση. Έτοιμοι οι νεαροί του Γ.Σ. Περιστερίου για να αγωνισθούν αυτό το τριήμερο διεκδικώντας το

καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον Όμιλο. Το τμήμα παίδων του Γ.Σ.Π.,  με προπονητή τον Βασίλη Καμάρη,  βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και όλοι θέλουν αν παίξουν δυνατά και να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια. Στο 100% λοιπόν οι μηχανές της Υδατοσφαίρισης με το αγωνιστικό πρόγραμμα για τον Σύλλογό μας να έχει ως εξής:

 

Παρασκευή 15/1: Ιωνικός Α.Ο. – Γ.Σ. Περιστερίου στις 20:30

 

Σάββατο 16/1: Γ.Σ. Περιστερίου – Α.Ε. Χαϊδαρίου στις 19:30

 

Κυριακή 17/1: Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. – Γ.Σ. Περιστερίου στις 10:00

 

Κυριακή 17/1: Γ.Σ. Περιστερίου – Α.Ν.Ο. Μεταμόρφωσης στις 19:00

 

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου και ο Γ.Σ.Π.  έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες ώστε να διεξαχθούν χωρίς προβλήματα. Το κολυμβητήριο βέβαια έχει παντού πανό της ομάδας μας και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει – όπως αρμόζει στους οικοδεσπότες – τις αντίπαλες ομάδες.

 

Θα πρέπει όλοι να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν και να αποδείξουμε ότι και στον υγρό στίβο είμαστε πρωταγωνιστές στην πόλη του Περιστερίου, δείχνοντας ότι η αθλητική οικογένεια του Γ.Σ.Π. είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της αθλητικής πορείας της πόλης μας.

 

Καλή Επιτυχία στους νεαρούς μας … και μην ξεχνάμε ότι αυτό το τριήμερο  «Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π.»