Μετά την νίκη με το Χαιδάρι με 13-0 , σήμερα οι παίδες του ΓΣΠ είχαν να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Εθνικού διεκδικώντας το πλασάρισμα στην πρώτη θέση του ομίλου της Α φάσης του πρωταθλήματος. Με τον Εθνικό να προηγείται στην πρώτη περίοδο με 1-0 και στο ημίχρονο με 4-1 , η νίκη φάνταζε απραγματοποίητο όνειρο.

Η αλλαγή τακτικής από τον προπονητή  Βασίλη Καμάρη και η ενεργοποίηση του 8ου παίχτη που δεν είναι άλλος από την Περιστεριώτικη ψυχή, βοήθησαν τους νεαρούς του ΓΣΠ να κρατήσουν επί δύο περιόδους την εστία τους χωρίς να δεχτεί γκολ και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτούν όλες τις ευκαιρίες στην επίθεση και να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με το σκορ να γυρνάει υπέρ τους σε 4-5! Μία ανατροπή που γέμισε ενθουσιασμό τόσο την ομάδα στην πισίνα όσο και τους θεατές στην κερκίδα!

 

Ο Σύλλογος δίνει τα συγχαρητήρια του για το αποτέλεσμα σε όλο το τμήμα της υδατοσφαίρισης του αλλά και στις δύο ομάδες για την αγωνιστικότητα και το θέαμα που προσέφεραν στον σημερινό αγώνα!

 

Το παρόν στον σημερινό αγώνα έδωσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος  Στέφανος Παπαδόπουλος, ο οποίος πραγματικά απόλαυσε τον αγώνα δείχνοντας μέχρι το τελευταίο λεπτό την αγωνία και τον ενθουσιασμό του με το τελικό αποτέλεσμα!

 

Συνεχίζει με το τελευταίο παιχνίδι το απόγευμα στις 19:00 ο ΓΣΠ, με αντίπαλο αυτή την φορά την Μεταμόρφωση!

 

Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην 2η φάση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου.