Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ομάδας των Παμπαίδων 2003 του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου στο διεθνές τουρνουά το Βελιγραδίου, που διοργάνωσε η Mega Vizura.

Οι νεαροί αθλητές του κόουτς Γιάννη Παύλου  κατέκτησαν την 3η θέση στη διοργάνωση με 3 νίκες και μια ήττα , βιώνοντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, καθώς αντιμετώπισαν ομάδες συνομηλίκων τους, αλλά μεγαλύτερων,  από διαφορετικές μπασκετικές “σχολές”, όπως η Σερβία, η Σλοβενία, κ.α.

Συγκεκριμένα στην ηλικιακή κατηγορία των U15 συμμετείχαν οι εξής ομάδες : η οικοδέσποινα  Mega Vizura, ο Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Milanovski Kumanovo (Σκόπια),  Nova Gorica (Σλοβενία), Feniks (Βοσνία).

Ο Αντιπρόεδρος Β’ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου  κ. Παρδακίδης Γιώργος, που συνόδευσε την αποστολή ανέφερε σχετικά : “Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά. Μέσα σε διάστημα δυο ημερών η ομάδα έδωσε 4 αγώνες υψηλού ανταγωνισμού, με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, έχοντας την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους έξω απο τα ελληνικά σύνορα . Η εμπειρία αυτή είναι πολύτιμη για τα παιδιά και θα βοηθήσει στο μέλλον τους.  Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανοίγει τους ορίζοντες του και θα συμμετάσχει και σε  άλλα διεθνή τουρνουά στο μέλλον”.

Ο Αδαμάντιος Γρηγορόπουλος (αριστερά), ο Νάσος Κακαβούλας (μέση) και ο Νίκος Παπανδρέου (δεξιά) είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον διαγωνισμό τριπόντων U15.

Μπράβο στα παιδιά του ΓΣΠ και στον προπονητή τους. Το μέλλον τους ανήκει.

Ευχαριστούμε θερμά την  Mega Vizura για την φιλοξενία και τους γονείς των αθλητών για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους.