Στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας του πόλο προκρίθηκε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου παρά την ήττα (18-6) από τον Ολυμπιακό Αλίμου στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης.

Οι παίκτριες του Βαγγέλη Πάτρα έκαναν μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και έμειναν μέσα στο ματς για δυο περιόδους. Αρχικά, στο πρώτο 8λεπτο οι «κυανοκίτρινες» βρέθηκαν πίσω με 2-5 και στη δεύτερη περίοδο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο (2-2). Στη συνέχεια, η ποιότητα του αντιπάλου οδήγησε στο άνοιγμα της διαφοράς και με επιμέρους σκορ 1-7 στο τρίτο 8λεπτο ουσιαστικά κρίθηκε η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Αλίμου να φτάνει στη νίκη. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο οι παίκτρες του ΓΣΠ εμφάνισαν ένα βελτιωμένο πρόσωπο στο παιχνίδι για ένα ημίχρονο…

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-5, 2-2, 1-7, 1-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Διαπούλη, Καρκάνη, Φραγκάκη, Βυθούλκα, Αποστολίδου, Λουκοπούλου 1, Κούβδου 1, Γκίκα, Πέττα 2, Μπεκρή, Κωσιάδη, Σολανάκη 2, Κοβάτσεβιτς, Αδάμ, Κικίδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ (Πάτερος): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου 2, Δούλη 1, Γεωργίου 1, Αναγνώστου 1, Πάτερου 2, Ασημάκη 3, Λογοθέτη 4, Μπιτσάκου Μ. 3, Μπιτσάκου Α., Χέλμη 1, Λαζάρου, Ζάλη.

Πάτρας: «Δείξαμε καλό πρόσωπο για ένα ημίχρονο»

Έπειτα από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Αλίμου, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου και μείναμε μέσα σε ότι είχαμε σχεδιάσει. Κάναμε κάποια λάθη που στοίχισαν, αλλά ήμασταν μέσα στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη τα οποία είχαμε αποφύγει στο ξεκίνημα του ματς». Και πρόσθεσε: «Κρατάμε το θετικό στοιχείο ότι ήμασταν βελτιωμένοι στο πρώτο μισό του αγώνα και πιο καλά οργανωμένοι. Συνεχίζουμε με αυτό το ρυθμό και με πιο έντονη προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε πλέον ένα σημαντικό διάστημα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι στην τελική φάση του πρωταθλήματος».