Οι Μίνι Παίδες συνεχίζουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, παρά τις ήττες από το Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (9-3) και Πανιώνιο (7-9). 

Κατά την τελευταία μέρα της δεύτερης φάσης, η ομάδα του Μπάμπη Κλεωνάκου αντιμετώπισε τον Α.Ο.Π.Φ. στον οποίο “παραδόθηκε” από το πρώτο επτάλεπτο. Τα τρία γκολ παθητικό της στέρησαν το δικαίωμα να ήλπιζε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που συναίβη και στην απογευματινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε δίχως γκολ ενεργητικό και με δύο παθητικό, και παρά την αντίδραση στην συνέχεια, οι νεαροί πολίστες του Γ.Σ.Π. δεν κατέφεραν να φτάσουν στην ανατροπή. 

Παρ’ όλα αυτά, με τις δύο νίκες επί Εθνικού και Α.Ο.Ν.Α., ο Γ.Σ.Π. κατέλαβε την 3η θέση και έγινε μία από τις 28 ομάδες που συνεχίσουν στην Γ’ Φάση του πρωταθλήματος. 

Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου – Γ.Σ. Περιστερίου 9-3
Τα επτάλεπτα: 3-1, 3-2, 2-0, 1-0
Γ.Σ. Περιστερίου (Κλεωνάκος): Λίτινας, Τσουκαλάς, Κασιούλας, Μαστρογιαννάκος, Μοσκοβίτης, Λαμπρόπουλος, Καραγιάννης, Χωματάς, Τασιούλης, Γαβριήλ (2), Ντουμάζιος, Αλεξανδρόπουλος (1), Χιώτης, Παπανικολάου, Παπανής, Καλομοίρης

Γ.Σ. Περιστερίου – Πανιώνιος 7-9
Τα επτάλεπτα: 0-2, 2-1, 3-3, 2-3
Γ.Σ. Περιστερίου (Κλεωνάκος): Λίτινας, Τσουκαλάς, Κασιούλας (1), Μαστρογιαννάκος (1), Μοσκοβίτης, Λαμπρόπουλος (1), Καραγιάννης (2), Χωματάς, Τασιούλης, Γαβριήλ (2), Ντουμάζιος, Αλεξανδρόπουλος, Χιώτης, Παπανικολάου, Παπανής, Καλομοίρης