Δίχως να χάσουν παιχνίδι, οι Νέοι Άνδρες τερμάτισαν στην πρώτη θέση του Γ’ Ομίλου της Αττικής & πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του Κώστα Λούδη έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της καθώς στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης, επιβλήθηκε του Ιωνικού με 19-3. Η συνέχεια την βρήκε να… ρεπάρει πριν τεθεί αντιμέτωπη με τον Μίλωνα τον οποίο, επίσης κέρδισε με διψηφια διαφορά τερμάτων (16-6). 

Οι δύο νίκες αρκούσαν στον Γ.Σ.Π. για να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση (6-8/3), ωστόσο, παίκτες και προπονητές αναζητούσαν την πρωτιά του ομίλου. Και την πήραν χάρις το 12-11 επί του Χαϊδαρίου αλλά και το 13-5 εις βάρος του Νηρέα Χαλανδρίου. 

Μαζί με τον Γ.Σ.Π.,  την πρόκριση πήραν επίσης οι ΝΟ Χίου, Παλαιό Φάληρο, Νηρέας Γέρακα, ΑΕΚ (από τον Α΄Όμιλο Αττικής), Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός, Εθνικός Πειραιά, ΓΣ Ηλιούπολης (από τον Β΄Όμιλο Αττικής), ΑΕ Χαϊδαρίου, Μίλων, Νηρέας Χαλανδρίου (από τον Γ΄Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, Πανσερραϊκός, Πύρρος Ιωαννίνων (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), Ολυμπιακός, ΟΥΚ Βόλου, Νηρέας Λαμίας (από τον Όμιλο Βόλου), ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, ΝΕ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας).