Την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ15, γεν. 2007) που διεξήχθη το τριήμερο 10-12 Δεκεμβρίου, πήρε η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου στον α’ όμιλο οπου συμμετείχε με απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες.

Στην προσπάθεια της ομάδας των Κορασίδων του ΓΣΠ συμμετείχαν οι εξής αθλήτριες: Σκαρμούτσου Έλενα, Σκαρμούτσου Βασιλεία, Θρεψιάδη Έλλη, Σάμπου Φωτεινή, Καψή Ιωάννα, Ζήκα Νεφέλη, Καραβασίλη Αναστασία, Χατζηαθανασίου Μιχαέλα, Χιώτη Μιχαέλα, Θελερίτη Μαργαρίτα, Κράλλη Ζωή, Κιουπέλογλου Μελίνα, Σμαΐλη Μαριτίνα, Κρινοπούλου Ελένη, Κυπραίου Ειρήνη, Αλεξανδροπούλου Αλεξάνδρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 22-4

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 7-8

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4-12

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 11-3

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, η προπονήτρια της ομάδας Τόνια Σολανάκη, δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την εξέλιξη σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο μέσα σε αυτό το τριήμερο από τα κορίτσια. Είχαμε πολύ καλές στιγμές που πρέπει να επαναλάβουμε αλλά και λάθη που πρέπει να διορθώσουμε και αρκετό χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε! Δόθηκε επαρκής χρόνος συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες αλλά και σε τρία ταλαντούχα νέα κορίτσια που έρχονται από κάτω να πλαισιώσουν την ομάδα και να αγωνιστούν στα δικά τους ηλικιακά. Δουλεύουμε καθημερινά, με υπομονή και πλάνο και θέλω να πιστεύω πως η δουλειά που κάνουμε θα φανεί σύντομα. Καλούμε όλες τις νεαρές κοπέλες να έρθουν στην ομάδα μας!».