Στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του σε Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος, ο Γ.Σ. Περιστερίου προσπάθησε απέναντι στον Εθνικό, το κακό, όμως, δεύτερο οκτάλεπτο του στέρησε (9-5) το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό του θεσμού.

Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, ωστόσο αυτή του Κώστα Λούδη πάλεψε απέναντι στο ιστορικό σωματείο του Πειραιά. Ο Κλήμος ήταν αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ του Γ.Σ.Π. στον ημιτελικό ισοφαρίζοντας σε 1-1, ωστόσο, η συνέχεια βρήκε αυτόν και τους συμπαίκτες του να δέχονται ένα επί μέρους 5-2 και να βρίσκονται πίσω με 6-2. 

Παρά την διαφορά των τεσσάρων τερμάτων, το Περιστέρι πάλεψε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ο Σκαρπέλης μείωσε σε 6-3, το αυτό έκανε και ο Παπανικολάου για το 7-4, όμως οι “πεταμένες” ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω δεν επέτρεψαν κάτι καλύτερο στην εξέλιξη του ματς. 
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 2-2, 1-0
Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς 3, Βαλλιανάτος 1, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας, Χονδροκούκης 1, Μπελέσης, Λιαπάκης, Καραβιώτης 1, Ξυλούρης, Κατσαούνος
Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου 1, Λαδάς, Δανουρδής, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης 1, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Κουμής, Ατιέ, Τσίφτης