Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος… blogαρει στο site του ΕΣΑΚΕ. Ο αρχηγός της Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola αναφέρεται στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Α.Ε.Κ. (6/10, 18:00), για την ευκαιρία που παρουσιάζεται, τόσο στον ίδιο όσο και στους συμπαίκτες του να δουν τις αδυναμίες του κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, ενώ κάνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Παπανδρέου”.

“Αρχικά να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς και να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα, με οποιοδήποτε ρόλο και από οποιοδήποτε πόστο! Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, σε όλους τους τομείς και οποιοδήποτε στόχο και αν έχεις βάλει. Οι ομάδες είναι πολύ ενισχυμένες και το επίπεδο του ανταγωνισμού ιδιαίτερα υψηλό.

Εμείς στο Περιστέρι Bίκος Cola, προσπαθήσαμε στο ματς του Κυπέλλου, απέναντι στον Ήφαιστο να… απαλλαγούμε όσο το δυνατόν περισσότερο από το άγχος που διακατέχει όλες τις ομάδες αυτή την περίοδο. Δουλέψαμε σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα και ελπίζουμε αυτή η δουλειά να βγει στο παρκέ. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο αντίπαλος μας είναι από τις καλύτερες και πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος. Για μας ένα τέτοιο παιχνίδι είναι καλή ευκαιρία για να δούμε τις αδυναμίες μας και σε ποιους τομείς απαιτείται να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά.

Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και παράλληλα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Ξέρω πόσο πολύ αγαπάνε οι φίλαθλοι του Περιστερίου την ομάδα και για μας αυτό είναι επιπλέον κίνητρο! Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όχι μόνο κόντρα στην ΑΕΚ αλλά ολόκληρη τη σέζον!”