Ο Γ.Σ. Περιστερίου συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, από όλες τις απόψεις, στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Πολέμης, έκανε έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων και δεν έκρυψε την απόλυτη ικανοποίηση του για την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα: 

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλουν τόσο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, όσο και το διοικητικό προσωπικό. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι, σε όλους τους τομείς, στην επιστροφή του Γ.Σ. Περιστερίου στην Α1 και γι’αυτό τον λόγο, η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς και σε πολλά μέτωπα. Τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω απ’αυτό. 

Θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρίες που έχουν δείξει ήδη εμπιστοσύνη στο Περιστέρι και στηρίζουν εμπράκτως την προσπάθεια μας. Είναι πολύ σημαντικό για τον Σύλλογο και τη δυναμική του, να μας εμπιστεύονται, τόσο μεγάλες εταιρίες, στο ξεκίνημα αυτού του νέου κύκλου και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος της σεζόν θα τις έχουμε δικαιώσει για αυτή την εμπιστοσύνη τους. 

Ένας ακόμη μεγάλος στόχος αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου του Περιστερίου. Τόσο η κίνηση στα διαρκείας, όσο και αυτό που εισπράττουμε καθημερινά από τους φιλάθλους μας, δείχνει σε όλους μας ότι ο κόσμος της ομάδας είναι ΕΔΩ! Το στοίχημα που απομένει να κερδηθεί είναι το γήπεδο να γεμίζει σε κάθε εντός έδρας ματς… Και είμαι σίγουρος ότι ομάδα και κόσμος, μια γροθιά, θα το κερδίσουμε…» τόνισε ο αντιπρόεδρος του ΓΣ Περιστερίου.