Στην Χαλκίδα και στο κλειστό της Κανήθου θα βρεθεί εκ νέου το Περιστέρι Βίκος Cola για να αντιμετωπίσει την Κύμη (3/11, 16:00, ΕΡΤ2), αυτή την φορά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Μία εβδομάδα μετά την νίκη με 31 πόντους διαφορά (56-87) για την 4η αγωνιστική της Basket League, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα αναζητήσει την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, γνωρίζοντας άπαντες, τον βαθμό δυσκολίας. Όπως άλλωστε τόνισε κι ο Γάιος Σκορδίλης “το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Η Κύμη θα αντιδράσει, θα ψάξει να βρει λύσεις σε αυτά που έκανε λάθος στο ματς του πρωταθλήματος και σίγουρα, θα αντιμετωπίσουμε κάτι διαφορετικό”. 

Ο 30χρονος σέντερ του Γ.Σ.Π. αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με την ομάδα της Εύβοιας, τις διαφορές που θα υπάρξουν εν συγκρίσει με το ματς της 27ης Οκτωβρίου καθώς επίσης και για τη βελτίωση που παρουσιάζουν, αυτός κι οι συμπαίκτες του: “Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε την ίδια εμφάνιση με το προηγούμενο ματς γιατί όπως προανέφερα, η Κύμη θα αντιδράσει. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, είναι να ακολουθούμε το πλάνο των προπονητών για όσο περισσότερο διάστημα μπορούμε μέσα στο παιχνίδι. Αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε! Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι”. 

Gray: “Θα είμαστε ανόητοι αν…”

Από την πλευρά του, ο Steven Gray, συνειδητοποιημένος για το τι θα αντιμετωπίσει ο Γ.Σ.Π., ανέφερε πως “θα είμαστε ανόητοι αν πιστέψουμε πως το επόμενο παιχνίδι θα θυμίζει σε πολλά το προηγούμενο. Περιμένουμε την αντίδραση τους. Δεν συμβαίνει συχνά να έχεις την ευκαιρία να εκδικηθείς για μία ήττα σαν την προηγούμενη και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως ξέρουμε πως θα παίξουν πολύ δυνατά, πιο επιθετικά, θα είναι ενωμένοι γι΄αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε μία ακόμα νίκη”.