Η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την συμφωνία της με την Πηνελόπη Κόλλια, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η 25χρονη πολίστρια θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας του Θοδωρή Ανδρεάκου τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών, ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι της.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, η Πηνελόπη Κόλλια, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Περιστερίου. Η επικοινωνία που είχα με τον κόουτς Ανδρεάκο και η προετοιμασία ως τώρα κυλούν πολύ καλά. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και όλη την αγωνιστική περίοδο. Με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και την καλύτερη δυνατή προσπάθεια απ’ όλους, προκειμένου ο ΓΣ Περιστερίου να υλοποιήσει τους στόχους του».

Το βιογραφικό

Η Πηνελόπη Κόλλια γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1998 και αγωνίζεται στην άμυνα. Ξεκίνησε το πόλο το 2010 στην ομάδα του Πανιωνίου, όπου παρέμεινε μέχρι το 2013. Στη συνέχεια από το 2013 μέχρι και το 2021 αγωνίστηκε στη Γλυφάδα. Την τελευταία διετία (2021-2023) αγωνίζονταν στον Νηρέα Χαλανδρίου.