Την πρόκριση στη Β’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Προ Μίνι Κ11 (γεννημένοι 2014 και μικρότεροι) πέτυχε η ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου, στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 15-16 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του ΓΣΠ παρά τις απουσίες αθλητών με ασθένειες και τραυματισμούς πέτυχε τον στόχο της και με 2 νίκες (επί του ΑΟ Πετρούπολης Ολυμπιάδα και του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης) σε 3 αγώνες, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Σαλιαμπούκο και τον άμεσο συνεργάτη του Χρήστο Μιγόπουλο αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση και πάθος για να καλύψουν και το κενό των συμπαικτών τους που απουσίαζαν.
Οι αθλητές που αγωνίστηκαν στους αγώνες του Β’ γύρου ήταν οι εξής: Νίκος Βαβουγυιός, Τάσος Εμβαλωματτέλης, Γιάννης Επαμεινωντίδης, Μάρκος Κροκίδης, Στράτος Κροκίδης, Αλκιβιάδης Μαργαρίτης, Ηλίας Μαρουλάκης, Σταύρος Μπιτσούνης, Μάριος Παπαχαραλάμπους, Ερμής Ψαρρός.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:
ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Βουλιαγμένης 1-10
ΓΣ Περιστερίου – ΑΟ Πετρούπολης Ολυμπιάδα 96 18-0
ΓΣ Περιστερίου – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 9-4.