Η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την συμφωνία της με την Σμαράγδα Γροζοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Η 20χρονη πολίστρια θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Βαγγέλη Πάτρα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών, προκειμένου να πραγματώσει τους στόχους της.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, η Σμαράγδα Γροζοπούλου, δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα χρονιά και το γεγονός ότι θα αποτελέσω μέλος της ομάδας του Περιστερίου. Θα προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

Το βιογραφικό

Η Σμαράγδα Γροζοπούλου γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2002 και αγωνίζεται στην περιφέρεια. Ξεκίνησε το πόλο στην ομάδα του Ιωνικού στην Α2 Κατηγορία και το 2015 κατέλαβε την 2η θέση στις μίνι κορασίδες. Από το 2017 μέχρι το 2020 αγωνίστηκε στην ομάδα της Γλυφάδας στην Α1 καταλαμβάνοντας διαδοχικά την 4ηθέση δυο φορές και την 3η στην τελευταία παρουσία της στην ομάδα. Ενώ το 2018 πήρε την 1η  θέση με τις Νεάνιδες και την Νέων Γυναικών. 

Την τελευταία διετία (2020-2022) αγωνίστηκε στην ΑΕΚ με την οποία κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.