Η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την συμφωνία της με την Μυρτώ Κάσσαρη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Η 18χρονη περιφερειακός θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Βαγγέλη Πάτρα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, η Μυρτώ Κάσσαρη, δήλωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενη που από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα είμαι μέλος της οικογένειας του Περιστερίου. Είναι τιμή μου, που στην πρώτη χρονιά του Συλλόγου στην Α1 Γυναικών, μου δίνετε η δυνατότητα να βοηθήσω για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ευχαριστώ τον κόουτς Βαγγέλη Πάτρα και την διοίκηαη της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνουν και εύχομαι να έχουμε συνολικά καλές επιδόσεις μέσα στη χρονιά».

Το βιογραφικό

Η Μυρτώ Κάσσαρη γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2004 και αγωνίζεται ως περιφερειακός. Ξεκίνησε το πόλο σε ηλικία 10 ετών στον Νηρέα Χαλανδρίου, όπου σε επίπεδο ηλικιακών πρωταθλημάτων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μίνι Κορασίδων το 2017, Νεανίδων το 2019 και Νέων Γυναικών το 2020.

Την ίδια σεζόν (2019-2020) κατέλαβαν την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά (2020-2021) κατέκτησε και πάλι το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.

Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ κατακτώντας την 5η θέση στην Α1 Γυναικών.

Παράλληλα, σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, συμμετείχε το 2019 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων στο Κίρισι της Ρωσίας, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ μετά από 2 χρόνια, το 2021, με την Εθνική Ομάδα των Νεανίδων πήρε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων που διεξήχθη στο Σίμπενικ της Κροατίας.