Με εμφατική εκτός έδρας νίκη 12-4 επί του Νηρέα Χαλανδρίου έκλεισε ο Γυμναστικός  Σύλλογος Περιστερίου την αυλαία της A’ φάσης του πρωταθλήματος της Α2. Έτσι η ομάδα μας τερμάτισε στην πρώτη θέση του Α΄ομίλου και περιμένει την κλήρωση της επομένης και τελευταίας φάσης, που θα κριθεί και η άνοδος στο πρωτάθλημα της Α1.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στην Β΄ φάση η ομάδα μας θα έχει  πλεονέκτημα 3 βαθμών το οποίο και μας δίνει πλεονέκτημα έδρας και σαφές προβάδισμα στην υπόθεση της ανόδου.

Η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, παίρνοντας προβάδισμα 0-3 και στη συνέχεια με νέο σερί έφτασε στο 1-5, φτάνοντας χαρακτηριστικά άνετα στην τελική επικράτηση.

Νηρέας Χαλανδρίου – ΓΣ Περιστερίου 4-12 (1-3, 1-4, 2-3, 0-2)

Νηρέας Χαλανδρίου (Παναγιώτης Ζυμβραγάκης): Βυθούλκας, Κουτουβάκης, Βούλας, Κωνσταντόπουλος Κ. 1, Βαρελάκης, Κοττάς, Κοκκωνάκης, Βαλοδήμος, Τσολακίδης 3, Σιάρκος, Αμπάσι, Ταπρατσής, Τράπαλης, Μίχας

ΓΣ Περιστερίου (Αρσένης Μαρούλης): Καζάκος, Μανώλης 1, Λίτσας, Παναγούλης 1, Γερακούδης 3, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Πετρόπουλος, Αμπατζόγλου 1, Τσακιράκης 2, Κολλάρος, Τσαγκάρη 3, Τσαλίκης, Γροζόπουλος, Παπασωτηρίου