Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα για το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων του Legacy Basketball Tournament by Peristeri Basketball Academies πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Τα μέλη της επιτροπής του Legacy Basketball Tournament by Peristeri Basketball Academies Γιάννης Βαλληνδράς, Θοδωρής Κοτσιαρίδας και  Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους των σωματείων που λαμβάνουν μέρος πολλά θέματα αγωνιστικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, να ανταλλάξουν απόψεις, ενώ έγιναν επισημάνσεις από τα συμμετέχοντα σωματεία για την διοργάνωση όπως και νέες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια της χρονιάς, αλλά και στην ολοκλήρωση της.

Τα μέλη της επιτροπής του Legacy Basketball Tournament by Peristeri Basketball Academies ευχαρίστησαν θερμά όλα τα σωματεία για το ενδιαφέρον και την παρουσία τους.

Τα σωματεία που έλαβαν μέρος στην συνάντηση είναι τα ακόλουθα:

ΑΕ Πεντέλης, ΑΟ Ένωση Ιλίου, Πανιώνιος ΓΣΣ, Πανερυθραϊκός B.C, Wave Basketball Academy, ΓΝΟ Άρης Νίκαιας, ΑΟΝ Αργυρούπολης, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΑΠΣ Φίλιππος Περιστερίου, Ολυμπιακός, ΓΣ Βριλήσσια, EUROHOOPS, EUROHOOPS Λεόντειος, AO Ολυμπιάδα Πετρούπολης, AEO Πρωτέας Βούλας, ΓΣ Μανδραϊκός, ΑΕ Αχιλλέας, Κάτω Αχαρνών, ΓΣ Περιστερίου, ΑΟ Τρίτων, ΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας.