Την 4η θέση κατέλαβε η ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων Κ13 (γεννημένοι 2010 και μικρότεροι) του ΓΣ Περιστερίου στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε από τις 13 μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Η ομάδα του ΓΣΠ έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου του συλλόγου, κατακτώντας τελικά την 4η θέση και χάνοντας την 3η θέση στη διαδικασία των πέναλτι από τον ΝΟ Πατρών.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, καθώς οι περισσότεροι από τους αθλητές δεν είχαν συμμετάσχει ξανά σε τελική φάση και η πολύ καλή τους παρουσία αν μη τι άλλο πιστοποιεί την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Ο προπονητής του ΓΣΠ Βασίλης Καμάρης είχε στη διάθεση του σε όλη τη διάρκεια της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος τους εξής αθλητές:

Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο, Ιωάννη Καλομοίρη, Λευτέρη Καραμπάτσο, Ανδρέα Κλεφτογιάννη, Σωκράτη Κούστα, Νίκο Κρασάκη, Νικόλα Κωνσταντακάτο, Χρήστο Κωνσταντίνου, Γιώργο Κώστα, Διονύση Λακουμέντα, Κωνσταντίνο Λίτινα, Δημήτρη Μισούρα, Μιχάλη Μπάξα, Βασίλη Μπάο, Δημήτρη Νυφιάτη, Χάρη Παπανδρέου, Αντώνη Στεργάκη και Αλέξανδρο Συρόπουλο.

Τέλος, ο Γ.Σ. Περιστερίου ευχαριστεί το Φαρμακείο της Μαρίνας Λόη για την στήριξη που παρείχε σε όλη αυτή την προσπάθεια της ομάδας υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων Κ13 του Συλλόγου.