Ο Γ.Σ. Περιστερίου προσπάθησε να επιστρέψει από το -4 δίχως όμως επιτυχία και μοιραία, η ήττα με 4-6 από τον Ν.Ο. Χίου τον “έριξε” στην Α2 κατηγορία. 

Κακό το ξεκίνημα για την ομάδα του Κώστα Λούδη καθώς, πέρα από την αστοχία ήρθαν να προστεθούν και τα τρία γκολ παθητικό (1-3) τα οποία έγιναν και πέντε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (1-5). Με την αλλαγή τερέν όμως, ήρθε και η αντίδραση για τον Γ.Σ.Π. Αφού πρώτα δέχθηκε ένα έκτο γκολ, στην συνέχεια ο Κλήμος βρήκε δις δίχτυα (3-6) γα να τον μιμηθεί ο Γερακούδης για το 4-6. Η συνέχεια βρήκε τον Γ.Σ.Π. Εκ νέου άστοχο και με αρκετά λάθη τα οποία του στέρησαν την παραμονή στην κατηγορία. 
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 2-1, 1-0
Γ.Σ. Περιστερίου (Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Γκαρντιγιάν, Σπούνερ, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος 2, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Τσιφτής
Ν.Ο. Χίου (Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης 2, Παππάς Κ. 2, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σπ., Ρούντα, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Κ.