Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 μετρώντας έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες…

Πλέον, έχει μπροστά του την εντός έδρας αναμέτρηση (25/11, 17.00) με την Καρδίτσα όπου θέλει να διευρύνει αυτό το αήττητο σερί, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία, εκεί όπου ανήκει.

Η διοίκηση του ΓΣΠ, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, περιμένουν από τον κόσμο του Περιστερίου να δώσει σε ένα ακόμα παιχνίδι βροντερό “παρών” γεμίζοντας το κλειστό της ομάδας μας για να την ενισχύσει όπως μόνο αυτός ξέρει!

Όλα αυτά τα χρόνια οι φίλαθλοι του ΓΣΠ ήταν και παραμένουν η μεγάλη δύναμη του και τους χρειάζεται δίπλα του ώστε να αντλήσει ενέργεια για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άλλωστε αυτό το Σάββατο είναι αμιγώς αθλητικό για το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, καθώς μετά τον αγώνα του μπάσκετ ακολουθεί ο σπουδαίος ποδοσφαιρικός αγώνας (25/11, 19.30) του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό, όπου θα μεταβούμε για να πανηγυρίσουμε, μια ακόμα νίκη και να δείξουμε την ισχύ του περιστεριώτικου λαού.

Παράλληλα, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου θα φιλοξενήσει 50 παιδιά και τις οικογένειες τους μέσα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) και σε συνεργασία με το Δήμο της πόλης μας και την ειδική υπηρεσία του, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα.

Φίλε του ΓΣΠ, είσαι ο 6ος παίχτης με ρόλο σημαντικό… Όλοι μαζί για ένα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ενωμένο και δυνατό!!