Την πρώτη νίκη (8-4) στην ιστορία της στην Α1 κατηγορία γυναικών στο πόλο πέτυχε η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου στα Χανιά επί του ΝΟ Ρεθύμνου!

Τα κορίτσια του Βαγγέλη Πάτρα στην 2η κιόλας αγωνιστική έγραψαν ιστορία στο γυναικείο πόλο για τον Σύλλογο.

Από την πρώτη περίοδο η ομάδα του ΓΣΠ πήρε το προβάδισμα (0-2) και το διατήρησε και στην δεύτερη περίοδο (3-2). Η διαφορά ενός τέρματος εξανεμίστηκε στο τρίτο 8λεπτο, όπου οι πολίστριες του ΓΣ Περιστερίου δεν σκόραραν. Όμως, στην τελευταία περίοδο κυριάρχησαν πλήρως και με επιμέρους σκορ 4-0 έφτασαν σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 8-4.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-2, 3-2, 1-0, 0-4.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Κυριακάκη 2, Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 1, Ζαφειράκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Λιμπιτάκη Ευαγ., Λιμπιτάκη Στυλ., Λιμπιτάκη Άννα, Μπιρλιράκη.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 3, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου 2, Γκίκα, Μπερίκου, Πέττα, Μπεκρή 1, Κάσσαρη, Γκοτζιά, Κοβάτσεβιτς, Παπασηφάκη, Κικκίδου.

Πάτρας: «Νίκη ιστορικής σημασίας για τον ΓΣ Περιστερίου»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Είναι η πρώτη νίκη του συλλόγου στην Α1. Πέρα από την ιστορική σημασία για τον ΓΣΠ, είναι μια πολύτιμη νίκη γιατί μας έδωσε τους βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα και σ’ ένα δύσκολο αγώνα. Μπορεί να ξεκίνησε εύκολα για μας, αλλά εξελίχθηκε σε ντέρμπι, όμως εκεί καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, συσπειρωμένοι σαν ομάδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, γεγονός που μας έδωσε αυτή την πολύ σημαντική νίκη».

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΓΣΠ κ. Παρδακίδη που ήταν στο κολυμβητήριο και παρακολούθησε το παιχνίδι και όλους όσους μας βοηθάνε. Ιδιαίτερα τον κ. Φίλιππο Κότση που είναι πάντοτε δίπλα μας σε ότι χρειαστεί και μας στηρίζει».