Την ήττα (13-6) γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» από τον ΑΝΟ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Επόμενος αντίπαλος για τα κορίτσια του ΓΣΠ το προσεχές Σάββατο (18/2, 15:00) ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Οι «κυανοκίτρινες» προσπάθησαν από το πρώτο 8λεπτο (1-4) απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα και έβγαλαν αντίδραση (2-4 και 3-1 τα επόμενα δυο 8λεπτα), όμως στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Γλυφάδας με «όπλο» την πολύ καλή άμυνα έφτασε στη νίκη.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 1-4, 2-4, 3-1, 0-4.
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 2, Φραγκάκη, Γροζοπούλου 1, Απποστολίδου 1, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου 2, Πέττα, Μπεκρή, Μπέτση, Γκοτζιά, Φραγκούλη, Παπασηφάκη, Κικίδου.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Π. 1, Μουστακαριά 3, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρ. 2, Αντωνιάδη 3, Κανελλοπούλου, Σταυρίδου, Φουντωτού 2, Κατσώνη, Σαλταμανίκα, Ηλιακοπούλου, Κακαίδη, Μαδενόγλου.

Πάτρας: «Βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Είχαμε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αγωνίστηκαν όλες οι αθλήτριες και αυτό είναι σημαντικό για την πρόοδο μας. Κρατάμε αυτό το στοιχείο, παίζουμε πιο καλά πιο οργανωμένα, αλλά στο τρίτο 8λεπτο μας ξέφυγαν.