Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου γνώρισε την ήττα (11-7) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» από τον Υδραϊκό για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών!

Οι «κυανοκίτρινοι» μετρούν πλέον τρεις σερί ήττες με την ΑΕΚ, τον Εθνικό και τον Υδραϊκό και επιζητούν άμεσα ένα restart. Επόμενος αντίπαλος του ΓΣΠ στο πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ στις 20 Μαρτίου (16:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 4η αγωνιστική.

Μετά το πρώτο 8λεπτο που ήταν ισορροπημένο (3-3) ο Υδραϊκός πήρε ελαφρύ προβάδισμα (1-2) στην δεύτερη περίοδο και στο τρίτο 8λεπτο με το επιμέρους 1-4 έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, καθώς οι πολίστες του Κώστα Λούδη δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-3, 1-2, 1-4, 2-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 1, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτέρης, Μυρίλος, Μπιτσάκος Αν.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαϊτης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης, Πρέκας, Αλμύρας, Μπλάνης, Τάνκοβιτς 1, Φώσκολος 4, Άνζιτς 1, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 2, Μπαρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

Λούδης: «Είναι μια κατάσταση που πρέπει να αλλάξουμε μόνοι μας»!

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Υδραϊκό, ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο κάναμε τα ίδια λάθη, όπως και στα προηγούμενα με την ΑΕΚ και τον Εθνικό. Επαναλάβαμε πάλι μια εικόνα εκνευρισμού, όπου χάνει η ομάδα την συγκέντρωση στην άμυνα και στην επίθεση, δεν έχουμε καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις, δεχόμαστε εύκολα γκολ και οδηγούμαστε σε κακές επιλογές στην επίθεση με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να το εκμεταλλεύεται και να κερδίζει. Είναι ίδια εικόνα σε τρία ματς». Και συμπλήρωσε: «Είναι μια κατάσταση που πρέπει να την αλλάξουμε μόνοι μας. Είμαι σίγουρος ότι θα το αλλάξουμε, έχουμε δυο εβδομάδες μέχρι το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ως τότε, πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον καλό της εαυτό και θα εμφανιστεί όπως και στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος».