Παρότι αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις η ομάδα πόλο ανδρών του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε (15-13) δύσκολα από την Παρτιζάν Βελιγραδίου στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά του Νόβισαντ. Ο Κώστας Λούδης δεν είχε στη διάθεση του τον Θανάση Χρυσοσπάθη που έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού και τους διεθνείς με την Νέων Ανδρών Χρήστο και Ανδρέα Μπιτσάκο. Παρ’ ολ’ αυτά, οι πολίστες του ΓΣΠ έκαναν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα από τη Σερβία.

Επόμενος αντίπαλος για τους «κυανοκίτρινους» το βράδυ του Σαββάτου (24/9, 20:00) η Ουγγρική Σέγκεντ σε μια ακόμη αναμέτρηση υψηλού επιπέδου για την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-4, 5-3, 2-3, 4-5.

ΓΣ Περιστερίου (Λούδης): Χόλαντ, Λαδάς, Πρέκας 2, Καζάζης, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Μαστρογιαννάκος, Καρούντζος 2, Φώσκολος 5, Τσαχειλίδης 1, Τοράκης, Σαλτερής.

Παρτιζάν Βελιγραδίου (Κερόλιτσα): Καστρόφ, Τζάκσιτς, Λόβρε 3, Μποντίρογκα Β. 1, Γκακ 1, Μποντίρογκα Κ., Τρτόβιτς 1, Ελάντοβιτς 4, Κρστιτς, Σμίλιεβιτς 4, Ραντούλοβιτς, Πάπαριτς 1, Μιλόσεβιτς. Ντίμιτς, Ίλιτς.

Λούδης: «Είμαι ευχαριστημένος από την πρώτη εικόνα»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο δυνατό φιλικό που δώσαμε σ’ ένα τουρνουά πολύ ποιοτικό με δυνατούς αντιπάλους. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πολύ καλό ρυθμό, αρκετά σκληρό καθώς το άφησαν οι διαιτητές να εξελιχθεί έτσι. Σαν πρώτη εικόνα και με τις ελλείψεις που έχουμε είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Αντιμετωπίζουμε πολύ καλές ομάδες, που είναι πιο έτοιμες από εμάς και θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να δεθούμε και να αποκτήσουμε ρυθμό».