Το Ready® Premium Sports Drink ανακοινώνει με ενθουσιασμό την έναρξη μιας δυναμικής χορηγικής συνεργασίας με τον Γ.Σ. Περιστερίου για τη σεζόν 2023-2024.

Ο αθλητισμός είναι ένας από τους πυλώνες του πολιτισμού της Ελλάδας και η στήριξή του αποτελεί τιμή για το Ready®. Ένα προϊόν που δημιουργήθηκε μέσα στον αθλητισμό από ανθρώπους που γνωρίζουν το χώρο και τις ανάγκες των αθλητών καλύτερα απ’ όλους. Εξού κι ό,τι συνιδιοκτήτης είναι ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Ο Γ. Σ. Περιστερίου δεν είναι μία οποιαδήποτε επιλογή συνεργασίας. Είναι μια ομάδα που συνάδει απόλυτα με τις αξιες του Ready αφού ανέκαθεν αναδείκνυε το ταλέντο, την ομαδικότητα, την άμιλλα και την ουσιαστική σημασία της ευημερίας και της υγείας των αθλητών. Αναπόσπαστό κομμάτι ενός μεγάλου δήμου, έχει καταφέρει να φέρει κοντά τον κόσμο, στο γήπεδο, και να δημιουργήσει μία ομάδα κορυφαίων επιδόσεων.

Φυσικά, ούτε το Ready® είναι ένα οποιοδήποτε sports drink. Ως πρωτοπόρος των Premium Sports Drink, το Ready® προσφέρει premium ενυδάτωση και ενέργεια που καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες του οργανισμού κατά και μετά την άσκηση.

Το μυστικό της εξαιρετικής απόδοσης του Ready® βρίσκεται στην καινοτόμο σύνθεσή του, η οποία περιλαμβάνει συνδυασμό Super Fruits, Βιταμίνες B3, B6, B9, B12 και τους απαραίτητους ηλεκτρολύτες χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αυτά τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά όχι μόνο ενισχύουν την ενυδάτωση, αλλά παρέχουν επίσης μοναδική υποστήριξη, χαρίζοντας υψηλές αποδόσεις σε όλα τα επίπεδα προπόνησης.

Ταυτόχρονα το Ready® αποτελεί ένα δροσιστικό everyday drink που ταιριάζει απόλυτα στο fitness lifestyle και μπορεί να καταναλώνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Διατίθεται σε 4 γεύσεις, Berry Lemonade, Fruit Punch, Peach Mango και Strawberry Banana.