Ο Γ.Σ. Περιστερίου πάλεψε κόντρα στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, όχι όμως κι απέναντι στο διαιτητικό δίδυμο που με τα λάθη του, τον υποχρέωσε σε ήττα με 7-8.

Δίχως τους Sean Spooner και Aleksa Gardijan που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Καναδά, αλλά και χωρίς τον Άγη Φαναριώτογλου που αναρρώνει έπειτα από εγχείρηση βουβωνοκήλης, η ομάδα του Κώστα Λούδη κατάφερε να φανεί πέρα για πέρα ανταγωνιστική. Με τον Νίκο Γερακούδη, μάλιστα, να σημειώνει ένα πανέμορφο – γυριστό – γκολ από τα πέντε μέτρα, το σκορ με την λήξη της πρώτης περιόδου ήταν στο 3-3, ενώ με τους Αλέξανδρο Παπανικολάου και Γιώργο Φωκά να βρίσκουν δίχτυα, ήρθε το προβάδισμα με 5-4. 

Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για να ακολουθήσει σωρεία λαθών από τους διαιτητές. Στο τρίτο οκτάλεπτο, σφυρίχτηκαν τρία επιθετικά φάουλ και ισάριθμες αποβολές, προκαλώντας την αντίδραση του Κώστα Λούδη που δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Τα συνεχόμενα σφυρίγματα αποσυντόντισαν και τους πολίστες του Γ.Σ.Π. με αποτέλεσμα να βρεθούν να κυνηγάνε διαφορά δύο τερμάτων (6-8). Με το δεύτερο, όμως, προσωπικό γκολ του Παπανικολάου το σκορ μειώθηκε σε 7-8 και θα ερχόταν και η ισοφάριση αλλά το σουτ του Γιάννη Αγκόρτσα σταμάτησε στο δοκάρι. Αντ’ αυτού, ήρθε η δέκατη ήττα στο πρωτάθλημα. 
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 1-3, 1-1.
Γ.Σ. Περιστερίου (Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου Αλ. 2, Γιαννουλάτος, Παζαϊτης, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Τσιφτσής, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Φωκάς 2, Τσαγκάρης, Καζάκος, Κατρίτσης, Αμπατζής.
Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Μαλανδράκης, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Αλεξίου 1, Τρούλος 3, Αθυμαρίτης, Δήμου Δ., Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μοσχοβέλης.