Να αξιοποιήσει την έδρα θέλει η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου το Σάββατο (10/12, 16:30) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παλαιού Φαλήρου, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη θέλουν να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη, ώστε να κάνουν άλλο ένα βήμα για την υλοποίηση των στόχων τους.

«Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στην τετράδα. Δεν υπάρχει άλλος χώρος για απώλεια βαθμών. Το Παλαιό Φάληρο είναι καλή ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες. Όλη την εβδομάδα κάναμε καλή προπόνηση, ακόμη και με τις απουσίες που έχουμε το τελευταίο διάστημα» υποστήριξε ο αμυντικός του ΓΣ Περιστερίου Γιώργος Τοράκης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

Όσο για το στοιχείο που θα καθορίσει την εξέλιξη του παιχνιδιού, εξήγησε: «Το ατού της ομάδας μας είναι η άμυνα. Εκεί πρέπει να βασιστούμε, όπως το έχουμε κάνει σε όλα τα ματς που έχουμε κερδίσει ως τώρα».