Ο Γ.Σ. Περιστερίου θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό (1/12, 16:00) για την 7η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών κι ο Ποσειδώνας Τσαγκάρης εκθειάζει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, που είναι ικανή να φέρει την νίκη. 

Μετά την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, η ομάδα του Κώστα Λούδη θα βουτήξει στο κολυμβητήριο της Χωράφας για να τεθεί αντιμέτωπη με αυτή του Πειραιά. Το έργο της, δύσκολο αλλά όπως τόνισε ο Ποσειδώνας Τσαγκάρης “δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για εμάς. Σε κάθε αγωνιστική έχουμε τον τίτλο του outsider και πιστεύω πως μας ταιριάζει γιατί παίζουμε χωρίς άγχος”. 

Ο 26χρονος φουνταριστός, μιλώντας για τον Εθνικό και το πως ο Γ.Σ.Π. μπορεί να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, ανέφερε πως “τα περισσότερα παιχνίδια, όταν θέλουμε να τα καθορίσουμε εμείς, κρίνονται από την άμυνα που θα παίξουμε. Θεωρώ πως είναι το δυνατό μας στοιχείο! Πρέπει λοιπόν, να κρατήσουμε τον Εθνικό χαμηλά στο σκορ, να βγούμε σε γρήγορες αντεπιθέσεις για να έχουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Αν καταφέρουμε να κάνουμε αυτά τα δύο πράγματα σωστά, τότε θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη”.