Το Περιστέρι Βίκος Cola προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου (11/11, 16:00, ΕΡΤ2) με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να περιμένει ένα σαφώς πιο δύσκολο ματς εν συγκρίσει με αυτό του Κυπέλλου. 

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. blogαρε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κι αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού που ακολουθεί, το αήττητο που θέλει να διευρύνει η ομάδα του, ενώ έκανε και το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του Περιστερίου: “Το δεύτερο φετινό παιχνίδι με τον Ήφαιστο, δεν θα έχει καμία σχέση με τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα για το Κύπελλο. Ο Ήφαιστος θα έρθει σαφώς πιο διαβασμένος και προετοιμασμένος και θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να μας νικήσει. Εμείς ωστόσο έχουμε δουλέψει σκληρά πάνω στις αδυναμίες μας και μετά την ήττα από την Κύμη στο Κύπελλο, έχουμε πεισμώσει. Όλες τις προηγούμενες μέρες προπονηθήκαμε καλά και περιμένουμε να βγάλουμε όλη αυτή τη δουλειά στο γήπεδο. 

Πιστεύω ότι μένοντας πιστοί στο πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς και με τον κόσμο του Περιστερίου στο πλευρό μας, θα συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα νικηφόρα. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα γεμίσουν το γήπεδο γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ίσως το κρισιμότερο που έχουμε δώσει έως τώρα”.