Το Περιστέρι Βίκος Cola θα αντιμετωπίσει το Λαύριο (24/11, 18:00) για την 7η αγωνιστική της Basket League κι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ξέρει πως με προσήλωση, θα έρθει μία ακόμα επιτυχία.

Ο αρχηγός του αήττητου Γ.Σ.Π., γράφωντας στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., αναφέρθηκε στην εκτός έδρας νίκη επί του Άρη καθώς και στον τρόπο που η ομάδα του πρέπει να παίξει για να κερδίσει και το Λαύριο: “Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ δύσκολη ομάδα διότι το Λαύριο, έχει πολύ καλούς παίκτες, οι περισσότεροι γνώστες της Basket Legaue. Αυτό λοιπόν, την κατατάσσει σε μία από τις επικίνδυνες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε – όπως κάθε φορά – είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού. Να μην παρασυρθούμε και βιαστούμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. 

Όπως είδαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη, αν και δεν ξεκινήσαμε καλά κι ο αντίπαλος μας, είχε ξεφύγει στο σκορ, μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας κι πήραμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει λοιπόν, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού με το Λαύριο”.